Gath – Enterprise Resource Planning

Aplikacija za svaku tvrtku bez obzira na veličinu i kompleksnost poslovanja

trenutna verzija programa

1.8.24.9321

Program koji se konstantno dorađuje

Komponente koje koristimo su djelo profesionalnih timova programera iz cijeloga svijeta. Naš tim programera se konstantno usavršava i konstantno težimo još boljoj aplikaciji na obostrano zadvoljstvo

Gath ERP - značajke i dodatni moduli

detaljnije informacije o opcijama platforme možete provjeriti ovdje

Ukratko o Gath-u

Zašto je Gath ERP? Pa upravo zato što je Gath cjelokupno programsko rješenje za automatizirano vođenje i praćenje poslovanja malih, srednjih i velikih tvrtki trgovačkih, proizvodnih i uslužnih djelatnosti, bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji. Neograničen broj udaljenih poslovnica koje imaju uvid u stanja skladišta bilo koje poslovnice ili glavnog skladišta odjednom i trenutno. Program je napisan pod Windows okruženjem u Delphi programskom jeziku, a kao bazu podataka koristi SQL bazu podataka.

Kroz program možete voditi vlastitu maloprodaju i/ili veleprodaju, imati jedno ili bezbroj skladišta/poslovnica koja možete voditi po nabavnim, veleprodajnim ili maloprodajnim cijenama. Vrlo detaljan šifrarnik artikala vam nudi mogućnost da svaki artikal vrlo detaljno klasificirate kroz razne opise, zamjenske šifre, tarifne razrede, grupe artikala u koje taj artikal pripada, dimenzije artikla, masu i zauzeće prostora na paleti ili u kakvom pakiranju dolazi te naravno o kojoj jedinici mjere se radi.

Gath ERP - prikaz sučelja

Prikaz sučelja aplikacije

Prilagodba alatnih traka

Svi korisnici unutar programa imaju mogućnost prilagođavanja ikona i alatnih traka. Postavke se spremaju unutar baze i kad se korisnik prijavi kod ulaza u aplikaciju raspored alatnih traka se učitava kako je prethodno snimljeno.

primjer šifrarnika artikala
prikaz šifrarnika poslovnih partnera
šifrarnik guma vozila

Modularni šifrarnici

Šifrarnici moraju biti jednostavni za korištenje, moraju biti modularni kako bi se lako prilagođavali rastućim i raznolikim potrebama naših korisnika. Tako da Gath posjeduje modularne šifrarnike za sve bitne dijelove poslovanja kao npr. za artikle, za poslovne partnere, za tarifne razrede, za načine plaćanja, za vozila, za komentare po dokumentima, za korisnike programa, za djelatnike, za mjerne jedinice itd. Svi šifrarnici su vrlo jednostavni za upotrebu, kolone se mogu skrivati, premještati, bojati, filtrirati, grupirati, poravnavati, sve što jedna moderna aplikacija treba ponuditi svojim korisnicima.

prikaz šifrarnik vozila
primjer šifrarnik komentara
šifrarnik svojstava artikala
prikaz šifrarnika gradova

Materijalna kartica vam omogućava superbrzo pretraživanje baze artikala po bilo kojem broju, dijelu broja, dijelu naziva ili opisa, dobavljaču, zamjenskoj šifri… Sve to uz trenutan uvid u stanja zaliha vaših drugih poslovnica koliko god ih imali, plus provjera stanja i cijena kod vaših partnera koji takodjer koriste Gath aplikaciju bez ograničenja na broj partnera i utjecaj na brzinu prikaza. Također direktno iz materijalne kartice možete jednostavnim klikom na + na tipkovnici prebacivati odabranu stavku u košaricu koju onda možete isprazniti u račun, ponudu! Također kroz mat.karticu odmah imate preglede za pojedini artikal o ulazima, izlazima! Također pregled materijalne kartice u bilo kojem trenutku možete exportirati u excel, pdf, word, access…

Gath ERP - minimalni zahtjevi i preporučena konfiguracija

Gath ERP - baza podataka

Baza podataka potrebna za rad programa

na računalu je potrebno instalirati inačicu SQL-a s kojom program komunicira i gdje skladišti podatke. Ovisno o konfiguraciji (jedno računalo ili mreža) potreban SQL instalirate sami i odluka koju inačicu ćete koristiti, je na vama. Usluga instalacije SQL-a se naplaćuje.

Imate li pitanja u svezi Gath programskog paketa, a niste pronašli informacije na stranici, popunite online obrazac i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

pošalji upit

cjenik opcija naplate Gath programskog paketa

Server
1500 €
Gath kupnja

prva licenca

godinu dana od kupnje programskog paketa održavanje I edukacija su besplatni

Workstation
900 €
Gath kupnja

dodatne licence

godinu dana od kupnje programskog paketa održavanje I edukacija su besplatni

Najam
60 €
po računalu

naplata mjesečno

dogradnja free
održavanje free
Dogradnja programa
100 €
Po računalu

naplata za korisnike koji su kupili program i ne plaćaju održavanje

gath održavanje
25 €
Po računalu / mjesečno

naplata za korisnike koji nisu u najmu programa a imaju kupljen program

*cjenik je važeći od 01.01.2024.

**prikazane cijene u cjeniku su u eurima bez uračunatog poreza (bez pdv-a)

Cijene računovodstvenih usluga prilagođavamo svakom korisniku ponaosob s obzirom na količinu dokumentacije, broj zaposlenih i dodatne zahtjeve, kako bi u najvećoj mogućoj mjeri optimizirali Vaše troškove te smanjili troškove redovnog poslovanja.

Imate li pitanja u svezi usluge WebGATH, a niste pronašli informacije na stranici, popunite online obrazac i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

pošalji upit