ERP Enterprise Resource Planning

U prijevodu na hrvatski to bi značilo aplikacija za planiranje cjelokupnog poslovanja! tj. aplikacija koja može obuhvatiti Vaše kompletno poslovanje!

Preuzmi DEMo

Uvjerite se sami u mogućnosti Gath-a

Isprobajte DEMO inačicu programa potpuno funkcionalnu u trajanju od 15 dana.

Ukratko o GATH-u

Program koji se konstantno dograđuje

Zašto je Gath ERP? Pa upravo zato što je Gath cjelokupno programsko rješenje za automatizirano vođenje i praćenje poslovanja malih, srednjih i velikih tvrtki trgovačkih, proizvodnih i uslužnih djelatnosti, bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji. Neograničen broj udaljenih poslovnica koje imaju uvid u stanja skladišta bilo koje poslovnice ili glavnog skladišta odjednom i trenutno. Program je napisan pod Windows okruženjem u Delphi programskom jeziku, a kao bazu podataka može koristiti Access (dovoljno za testiranje ili demo korištenje), SQL Express ili SQL baze podataka koje se preporučaju za normalno poslovanje zbog veće sigurnosti podataka.

Jedna od posebnosti Gatha je i to da se nismo orijentirali na samo jednu granu gospodarstva npr. trgovinu, nego konstantno težimo da Gath ERP ponudimo i drugim djelatnostima. Pokazatelj toga je konstantni porast broja naših korisnika iz godine u godinu! Bez obzira što Gath nudi stvarno puno, naš tim programera i dalje konstatno radi na implementacijama novih mogućnosti u Gath ili na poboljšavanju već postojećih modula u Gathu. Komponente koje koristimo su djelo profesionalnih timova programera iz cijeloga svijeta. Naš tim programera se konstantno usavršava i konstantno težimo još boljoj aplikaciji na obostrano zadvoljstvo

ERP ili Aplikacija za svaku tvrtku bez obzira na veličinu i kompleksnost poslovanja

Kroz program možete voditi vlastitu maloprodaju i/ili veleprodaju, imati jedno ili bezbroj skladišta/poslovnica koja možete voditi po nabavnim, veleprodajnim ili maloprodajnim cijenama. Vrlo detaljan šifrarnik artikala vam nudi mogućnost da svaki artikal vrlo detaljno klasificirate kroz razne opise, zamjenske šifre, tarifne razrede, grupe artikala u koje taj artikal pripada, dimenzije artikla, masu i zauzeće prostora na paleti ili u kakvom pakiranju dolazi te naravno o kojoj jedinici mjere se radi.

Fiskalizacija u primjeni!

Gath je naravno potpuno sposoban za fiskalizaciju u Hrvatskoj, ali je također sposoban i za fiskalni sustav Republike Bosne i Hercegovine te Italije. Vrlo kompleksne mogućnosti podešavanja fiskalizacije dokumenata kao npr. pojedinačno uključivanje fiskalizacije na svakom dokumentu vrlo jednostavno, automatsko fiskaliziranje ovisno o načinu plaćanja, automatsko fiskaliziranje svih nefiskliziranih maloprodajnih dokumenata kada se obračunava kasa na kraju dana.

Osnovne značajke programa

Šifrarnici moraju biti jednostavni za korištenje, moraju biti modularni kako bi se lako prilagođavali rastućim i raznolikim potrebama naših korisnika. Tako da Gath posjeduje modularne šifrarnike za sve bitne dijelove poslovanja kao npr. za artikle, za poslovne partnere, za tarifne razrede, za načine plaćanja, za vozila, za komentare po dokumentima, za korisnike programa, za djelatnike, za mjerne jedinice itd. Svi šifrarnici su vrlo jednostavni za upotrebu, kolone se mogu skrivati, premještati, bojati, filtrirati, grupirati, copy pasteati, poravnavati, sve što jedna moderna aplikacija treba ponuditi svojim korisnicima.
Materijalna kartica vam omogućava superbrzo pretraživanje baze artikala po bilo kojem broju, dijelu broja, dijelu naziva ili opisa, dobavljaču, zamjenskoj šifri... Sve to uz trenutan uvid u stanja zaliha vaših drugih poslovnica koliko god ih imali, plus provjera stanja i cijena kod vaših partnera koji takodjer koriste Gath aplikaciju bez ograničenja na broj partnera i utjecaj na brzinu prikaza. Također direktno iz materijalne kartice možete jednostavnim klikom na + na tipkovnici prebacivati odabranu stavku u košaricu koju onda možete isprazniti u račun, ponudu! Također kroz mat.karticu odmah imate preglede za pojedini artikal o ulazima, izlazima! Također pregled materijalne kartice u bilo kojem trenutku možete exportirati u excel, pdf, word, access...
Kroz ovaj modul u programu možete na vrlo pregledan način izrađivati narudžbe prema svojim ino ili domaćim dobavljačima. Kroz vrlo pregledno sučelje nudi vam se uvid za svaki artikal pojedinačno ulaz/izlaz po prethodnim godinama, stanje na različitim dislociranim skladištima, trenutni uvid u ukupni iznos narudžbe i još puno drugih opcija.
Servis modul je namijenjen za servisne radionice, te nudi vođenje kompletne dokumentacije za obavljanje servisa sa praćenjem troškova obavljanja servisa. Zaseban šifrarnik vozila sa detaljnim informacijama za svako vozilo.
Proizvodni radni nalozi, radni nalozi za usluge, praćenje troškova po radnim nalozima i radnim jedinicama, praćenje troškova utroška materijala, radni nalozi (sastavnice, rastavnice), proizvodne međuskladišnice i proizvodne kalkulacije. Mogućnost slanja artikla A u drugu poslovnicu a da se tamo automatski zaprima kao artikal B. Rad sa normativima, predlošcima, rokom trajanja.
Uz klasičnu POS kasu, Gath nudi opciju i za Touchscreen kasu! Mogućnost definiranja gumbića za artikle, što je idealno za kafiće, trgovine.. Kreiranje dnevnog prometa iz kase, pretraživanje po barkodu, nazivu, kataloškom broju, šifri. Izbor preddefiniranih načina plaćanja ili unos novih, rekapitulacije maloprodaje.
Customer Relationship Management ili Organizacija Odnosa sa Partnerima! implementirali smo ovaj modul kako bi Vama olakšali pračenje odnosa sa vašim partnerima. Funkcionira tako da nakon svakog razgovora/dogovora sa partnerom pritiskom na ALT+F3 unesete sadržaj svog razgovora za tog partnera. U poslovnim partnerima dolje imate karticu CRM na kojoj uz datum imate pregled razgovora!
Vrlo jednostavni i vrlo brzi izvještaji kroz Gath. Dnevni pregledi prometa, mjesečni pregledi prometa, grafički prikazi i brojčani prikazi prometa koj ise vrlo lako exportiraju u Excel ili bilo koji drugi format.
Knjiga Ulaznih računa, knjiga izlaznih računa, knjiga predulaznih računa, automatsko knjiženje, dnevnik knjiženja, rekapitulacija knjiga UR i IR, PDV obrazac, poslovanjeobrtnika, blagajnički izvještaj... Gath nudi mogućnost unosa neograničenog broja djelatnika, definiranje neograničenog broja vrsta primanja i odbitaka, mogućnost kreiranja obračuna iz bruto , ali i neto plaće. Evidencije radnih sati za djelatnike, razni koeficijenata isplate, naknade za rad, doprinosi, dodaci i obustave, ispisi i rekapitulacije koje zakon nalaže (Obrasci JOPPD, R-S, ID, IDD, SPL, IP, PK, ID-1, M4, IPP, DNR). Upis osnovnih sredstava, vračanje sredstava u upotrebu, amortizacija osnovnih sredstava, povečanje vrijednosti osnovnih sredstava, smanjenje vrijednosti osnovnih sredstava, stavljanje sredstava van upotrebe, rashod osnovnih sredstava.

Cijene vezane uz GATH

Licenciranje Gath ERPa se vrši po računalu! Svako računalo na kojem se pokreće Gath = 1 licenca. Nema ograničenja koliko korisnika može raditi u Gathu na 1 računalu!

Gath ERP
 •    prva licenca
 •    sljedeća licenca
 •    obuka i instalacija
 •    tehnička podrška
 •    dogradnja GATH-a
 •    održavanje GATH-a

KUPOVINA

od 700 / licenca
JEDNOKRATNO
 • 1200
 • 700
 • Besplatno
 • tehn. podrška u garanciji (12mj) FREE
  tehn. podrška van garancije
  10min = 50kn + pdv
 • dogradnja Gath-a van garancije
  499kn + pdv po licenci
 • održavanje Gath-a van garancije
  20 po računalu

NAJAM

50 / licenca
MJESEČNO
 • svaka licenca po 50
 • svaka licenca po 50
 • Besplatno
 • Besplatno
 • Besplatno
 • Besplatno

DEMO

- 15 dana FREE
 • -
 • -
 • Nema
 • Nema
 • Nema
 • Nema